1

Fast lav månedlig betaling 

2

Spar tusindvis af kroner  

3

Erfarne virksomhedsjurister

4

Personlig og professionel rådgivning

jeg vil gerne høre mere

Bliv ringet op til en snak om medlemskab

Er du i tvivl, hvilket medlemskab, der passer til dig, eller har du brug for et skræddersyet medlemskab, så skriv til os her, og bliv ringet op indenfor 24 timer. 


  Hvorfor få et LegalUp medlemskab?

  Juridiske opgaver er en realitet for enhver virksomhed, uanset størrelse og stadie. Alt lige fra stiftelsen af selskabet, ansættelse af medarbejdere, nødvendige kontrakter i virksomheden og generelt have styr på love og regler, er en løbende faktor i en virksomhed,  

  Med et LegalUp medlemsskab har du et knivskarpt hold erfarne jurister med mere end 13 års erfaring i gennemsnit til at hjælpe dig med netop den opgave eller spørgsmål, du skal have løst.

  Du får hjælpen indenfor 24 timer og til en brøkdel af hvad du ville skulle betale hos et traditionelt advokatfirma. 

  Du kan dermed for et fast lavt beløb om måneden, være juridisk på forkant med din virksomhed, have overblik og ikke mindst få et hold hold af erfarne jurister til at hjælpe dig trygt og effektivt videre, sådan du kan bruge din tid hvor den er påkrævet – nemlig til at vækste, drifte og videreudvikle. 

  Hvem udfører arbejdet?

  Det er vores erfarne jurister med mere end 13 års erfaring i gennemsnit, som udfører de juridiske opgaver. Du er derfor altid sikret en kompetent jurist til at hjælpe dig trygt og effektivt i mål med din opgave eller spørgsmål. Læs mere om vores tilknyttede jurister her.

   

  Hvem er vores abonnementer målrettet?

  Vores medlemskaber er målrettet danske små og mellemstore virksomheder uanset branche og med 0-100 ansatte.

   

  Er der binding?

  Vores medlemskaber er uden binding, da vi ønsker at det skal være lige så let at melde sig ud, som det er at melde sig ind.