1

Fast lav betaling 

2

Store fordele

3

Adgang til kontraktunivers

4

Optjen kontrakt reviews

jeg vil gerne høre mere
Hvorfor få et LegalUp medlemskab?

Juridiske spørgsmål og opgaver er en realitet for enhver virksomheds og som oftest igennem hele virksomhedens levetid. De giver typisk anledning til tvivl, frustration og ondt i maven både i forhold til pris og sagsbehandlingstid. Men sådan behøver det ikke at være.

Med et LegalUp medlemsskab får du en kompetent juridisk sparringspartner ved din side, ubegrænset adgang til vores digitale kontraktunivers samt effektiv opgaveløsning gennem skræddersyet og personlig rådgivning med fordelagtige rabatter.

Når du har en virksomhed – uanset størrelse – er der løbende juridiske spørgsmål, opgaver eller pludselige udfordringer, og derfor er det oplagt altid at have en jurist med forretningsforståelse ved hånden, når behovet opstår i hverdagen. Det har du med et LegalUp medlemskab.

Hvad enten det er i opstartsfasen, hvor der skal være ordentligt styr på selskabsoprettelsen, en evt. ejeraftale, generelle forretningsbetingelser, diverse GDPR dokumenter eller løbende juridiske opgaver i takt med at virksomheden er i drift og skal ansætte medarbejdere, indgå nye aftaleforhold mv., så er kompetent juridisk rådgivning og sparring et must for enhver type og størrelse virksomhed.

Du kender hele tiden dine udgifter med vores faste priser, og skal du bruge yderligere assistance end hvad der allerede er inkluderet i dit medlemskab, så får du den medfølgende rabat gennem dit medlemskab på vores øvrige faste priser på enhver opgave.

Et LegalUp medlemskab giver dig samme kvalitet og tryghed som ved en traditionel advokat, du betaler blot en brøkdel af hvad du normalt ville betale hos en advokat, og samtidigt vi hjælper dig  videre indenfor 24 timer. 

Vores team af erfarne og specialiserede jurister sørger for, at du hurtigt og let har adgang til juridisk rådgivning og opgaveløsning, og derfor kan koncentrere dig om at drive og vækste din forretning.

Hvem udfører arbejdet?

Hos LegalUp vil det altid være en uddannet jurist eller erhvervsjurist, som udfører den opgave, du har brug for med speciale og erfaring indenfor opgavens art. Vi har både interne og eksterne jurister til at udføre de respektive opgaver, som alle er nøje udvalgt og verificeret. Læs også mere om vores juridiske partnere her.

 

Hvem er vores abonnementer målrettet?

Vores medlemskaber er målrettet danske små og mellemstore virksomheder uanset branche og med 0-100 ansatte.

 

Rabat på ydelser

Som LegalUp medlem har du rabat som følge af dit medlemskab på alle vores ydelser, som du ser på hjemmesiden. 

 

Optjen valgfrie ydelser

Med et GrowUp medlemskab optjener du 4 kontrakt reviews om året. Det betyder at vi gennemlæser en kontrakt, du i forvejen har udfyldt inde i dit kontraktunivers, og sørger for at alt er korrekt. Såfremt du kke anvender dit optjente kontrakt review i indeværende periode, gemmes det blot til senere, og går således ikke tabt.

Adgang til LegalUp's kontraktunivers

Som medlem får du gratis adgang til vores digitale kontraktunivers, hvor du finder de kontrakter, som følger med i dit medlemskab. Disse kontrakter kan du let og intuitivt udfylde og dermed skræddersy efter dine egne behov. 

Der florerer mange skabeloner på nettet, men det kan være farligt at finde tilfældige skabeloner eller sammensætte indhold fra en masse fra forskellige, for så at brænde fingrene på, at man har misset det essentielle i kontrakten.

Vi står inde for indholdet i vores kontrakter, og sørger for at de altid er opdaterede. Alle kontrakter er udarbejdet af jurister, og kan frit anvendes uden begrænsning. Det er gør-det-selv på den sikre måde. 

Ingen binding

Vores medlemskaber er uden binding, da vi ønsker at det skal være lige så let at melde sig ud, som det er at melde sig ind. 

Se hvad vores kunder siger

Vi har spurgt nogle af de mere end 400 virksomheder, vi har hjulpet. Læs eller hør hvad de udtaler om deres oplevelse her.

Kontakt LegalUp

Kontakt LegalUp

Har du et spørgsmål, så ring til os på 71797479 eller send os en besked her, så kontakter vi dig.