Hvorfor få et LegalUp abonnement?
Når du har en virksomhed – uanset størrelse – er der juridiske spørgsmål, opgaver eller pludselige udfordringer løbende, og derfor er det oplagt altid at have en jurist med forretningsforståelse ved hånden. Det har du med et LegalUp abonnement.

Hvad enten det er i opstartsfasen, hvor der skal være ordentligt styr på selskabsoprettelsen, en evt. ejeraftale, generelle forretningsbetingelser, diverse GDPR dokumenter eller løbende juridiske opgaver i takt med at virksomheden er i drift og skal ansætte medarbejdere, indgå nye aftaleforhold mv., så er kompetent juridisk rådgivning og sparring et must for enhver type og størrelse virksomhed.

Du kender hele tiden dine udgifter, og skal du bruge yderligere assistance end hvad der allerede er inkluderet i dit abonnement, jamen så får du den medfølgende rabat gennem dit abonnement på vores øvrige faste priser på enhver opgave.

Et LegalUp abonnement giver dig samme kvalitet og tryghed som ved en traditionel advokat. Du betaler blot en meget lavere pris end hvad du normalt ville betale hos en advokat, og vi hjælper dig hurtigt videre gennem personlig og skræddersyet rådgivning.

Vores team af erfarne og specialiserede jurister sørger for, at du hurtigt og let har adgang til juridisk rådgivning og opgaveløsning, og derfor kan koncentrere dig om at drive din forretning.

Hvem udfører arbejdet?
Hos LegalUp vil det altid være en uddannet jurist eller erhvervsjurist, som udfører den opgave, du har brug for med speciale og erfaring indenfor opgavens art. Vi har både interne og eksterne jurister til at udføre de respektive opgaver, som alle er nøje udvalgt og verificeret. Læs også mere om vores juridiske partnere her.

Hvem er vores abonnementer målrettet?
Vores abonnementer er målrettet danske små og mellemstore virksomheder uanset branche og med 0-100 ansatte.

Opstartsmøde
Abonnementerne inkluderer et virtuelt eller fysisk opstartsmøde, da vi mener, at grobunden for et godt og solidt samarbejde starter med en god kemi og forventningsafstemning helt fra start. Her gennemgår vi sammen med dig jeres nuværende og evt. kommende juridiske behov for netop at skabe det bedste udgangspunkt for vores samarbejde.

Rabat på ydelser
Som abonnent har du en meget fordelagtig rabat på alle vores ydelser, hvorved dit abonnement hurtigt er tjent hjem.

Valgfri ydelse
At have en valgfri ydelse inkluderet, betyder at I frit kan vælge af vores ydelser pr. kvartal. Dette dækker både over udarbejdelse eller gennemlæsning af en kontrakt, selskabsstiftelse mv. Såfremt den valgfrie ydelse ikke anvendes i indeværende periode, gemmes den blot til senere, og går således ikke tabt.

Adgang til juridiske skabeloner
Som abonnent får du med din bruger på vores platform adgang til digitale juridiske skabeloner, som du let kan udfylde via vores overskuelige spørgerammer, og herefter downloade som word eller pdf. Der florerer mange skabeloner på nettet, men det kan være farligt at finde tilfældige skabeloner eller sammensætte indhold fra en masse fra forskellige, for så at brænde fingrene på, at man har misset det essentielle i kontrakten. Vi står inde for indholdet i vores skabeloner, og sørger for at de altid er opdaterede. Alle skabeloner er udarbejdet af jurister, og kan frit anvendes uden begrænsning.

Binding
Vores abonnementer er uden binding dels fordi vi er trygge ved vores produkt og dels ønsker vi at det skal være lige så let at forlade os, som det er at tilmelde sig.