Bliv Juridisk Partner hos LegalUp

Hos LegalUp er vi ikke bange for at skille os ud i en ellers meget traditionel branche

Det gør vi blandt andet ved at kombinere et innovativt tankesæt og en nytænkende forretningsmodel, som passer til den digitale tidsalder vi befinder os i. Læs mere om os her.

Med bevarelse af det, som vi mener er nødvendigt, værdifuldt og vigtigt, såsom tryghed, høj faglighed, god service og den personlige relation kombineret med en digital tankegang, sådan vores kunder kan få det bedste produkt og den bedste service til en fast og overkommelig pris. 

Vi har til mission at gøre kompetent juridisk rådgivning og opgaveløsning let tilgængelig for små og mellemstore virksomheder, ved blandt andet at tilbyde den på abonnement og til faste gennemsigtige priser.

Derudover ønsker vi at have de bedste og mest engagerede jurister og erhvervsjurister med på vores rejse, som hver især brænder for sit respektive erhvervsretlige fagområde(r). Dermed ønsker vi ligeledes at gøre det muligt at supplere disse jurister og erhvervsjurister med en karriere, hvor de selv er herre over hvilke opgaver, de ønsker at påtage sig samt hvornår de ønsker at påtage sig dem.

Derfor søger vi løbende juridiske partnere i hele landet, der gennem en fleksibel ordning brænder for at bistå med juridiske opgaver indenfor deres speciale, herunder en række erhvervsretlige områder. Se mere om vores nuværende ydelser her.

Persondataret / GDPR

Hos LegalUp hjælper vi vores kunder med rådgivning og udarbejdelse af dokumenter indenfor GDPR, herunder privatlivspolitikker, databehandleraftaler mv. 

HR-jura / Ansættelsesret

Vores kunder er små og mellemstore virksomheder, og vi hjælper derfor i høj grad med rådgivning i forbindelse med HR juridiske spørgsmål og udarbejdelse af ansættelseskontrakter mv. 

Selskabsstiftelse og ændring

Hos LegalUp assisterer vi med at stifte og foretage ændringer i selskaber. Derudover rådgiver vi omkring selskabskonstruktioner mv. 

Immaterielret

Hos LegalUp ønsker vi at udvide vores ydelser til at dække immaterielretlige område, herunder rådgivning om varemærkeregistrering og krænkelse mv.  

Generel kontraktsret

Hos LegalUp rådgiver vi i stor grad indenfor diverse erhvervskontrakter, både i forbindelse med udarbejdelse og gennemlæsning af disse, blandt andre ejeraftaler, samarbejdsaftaler, købsaftaler mv.

Din baggrund

Som juridisk partner hos LegalUp er du uddannet jurist (cand.jur) eller erhvervsjurist (cand.merc.jur) og har minimum 3 års erhvervserfaring indenfor ét eller flere af nedenstående områder.

Vi forestiller os, at du evt. i forvejen arbejder som konsulent eller freelancer, sidder i en fuldtids- eller deltidsstilling, eller er pensioneret, og har lyst til at bijobbe med spændende juridiske opgaver indenfor det område, dit juridiske hjerte banker for samt tage del i et nyt, innovativt juridisk koncept i den juridiske branche. 

Honorar

Hos LegalUp har vi droppet den klassiske timeprismodel, og har i stedet faste priser på enhver opgave. Som juridisk partner hos os modtager du derfor 50% af opgavens honorar, og du bestemmer selv hvor mange opgaver, du ønsker at tage indenfor dit specialeområde.

Vi har indarbejdet optimerede og automatiserede processer i vores systemer og arbejdsgange, sådan din arbejdstid ligeledes optimeres i forbindelse med opgaveløsningen. 

Der vil ikke være tale om et ansættelsesforhold mellem dig og LegalUp, men et samarbejde, hvor du som CVR-registreret (enkeltmandsvirksomhed) bliver juridisk partner med LegalUp. Du fakturerer derfor os efter udført opgave. Vi sørger for at fakturere kunderne, sådan du ene og alene skal koncentrere dig om at være jurist indenfor det område du brænder for. 

Forsikring

Dit erhvervsansvar er dækket under vores forsikring, som dækker op til 1 million kr. pr. sag. 

Din person

Som person er du serviceminded og udadvendt. Du er grundig og dedikeret i dit arbejde, og foretrækker at arbejde selvstændigt.

Partneraftale 

Samarbejdet indgås efter en afholdt samtale på et af vores kontorer i Aalborg, Aarhus eller København (som udgangspunkt), og herefter vil Partneren få tilsendt en Partneraftale til underskrift.

Ansøg om at blive Juridisk Partner

Send dit CV og ansøgning til job@legalup.dk eller kontakt indehaver Kristin Assaad på 71747975 hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.