Juridiske eksperter on-demand

Mød nogle af dem her

Rasmus mortensen
Jurist

Rasmus har flere års erfaring som in-house counsel fra en større retailkæde med +350 ansatte, hvor han har tilegnet sig specialer indenfor en lang række juridiske emner, herunder databeskyttelsesret, kontraktudarbejdelse, ansættelsesret, erhvervslejeret, e-commerce law, selskabsret.

Selv siger Rasmus: ”Jeg kender til udfordringerne som iværksætter. Som tidligere medejer af en brancheledende retail- og ecommercevirksomhed, hvor jeg fungerede som direktør og in-house counsel, kender jeg til mange af de juridiske og forretningsmæssige udfordringer og muligheder, som virksomheder ofte står i. Min erfaring fra erhvervslivet kombineret med min juridiske viden gør, at jeg proaktivt kan komme med værdiskabende løsninger for jer.”      

Mai Svendsen
Jurist

Mai har flere års erfaring som jurist og fuldmægtig i ind- og udland, hvor hun har opbygget speciale indenfor blandt andet selskabsret, aftaleret, lejeret, persondataret og immaterielret. 

Selv siger Mai: ”Jeg kender til livet som iværksætter og kombineret med mine juridiske specialer, giver det mig en klar forståelse af klientens behov. Jeg har et naturligt hjælpergen, og sætter en dyd i at gøre mit bedste og altid gå den ekstra mil for klienten.”  

Solveig dalggard
Jurist

Solveig har over 5 års erfaring som advokat hos nogle af landets større advokatfirmaer, hvor hun specialiserede sig i ansættelsesret og ydede rådgivning til erhvervsklienter i alle størrelser, både fra ind- og udland. Derudover rådgiver Solveig bl.a. også om freelance- og konsulentforhold, persondatabehandling, handelsbetingelser samt markedsføringsret. Selv siger Solveig: ”Med mit stærke faglige fundament fra advokatbranchen og mit kendskab til det at være iværksætter får du en juridisk partner med forretningsforståelse, som ønsker at gøre en forskel både for din forretning og dig som menneske. Tillid er en grundsten i vores samarbejde og du vil opleve mig som nærværende og engageret, også selvom vi mødes virtuelt.”    

1

Minimum 3 års specialisering

2

LegalUp sætter jer direkte sammen 

3

Nærværende rådgivning og sparring

4

Opgaven er løst

Se hvad vores kunder siger

Vi har spurgt nogle af de mere end 400 virksomheder, vi har hjulpet. Læs eller hør hvad de udtaler om deres oplevelse her.

Kontakt LegalUp

Specialistviden og fleksibilitet

Derfor bygger LegalUp blandt andet på at vores kunder får adgang til til juridiske specialister, når der er behov for det. Derudover understøtter det også vores ovebevisning om at flere og flere jurister ønsker et fleksibelt arbejdsliv, hvor de kan tage de opgaver, de brænder mest for, når de vil.

Hos LegalUp har vi allieret os med juridiske specialister med stor erfaring indenfor deres specifikke område samt stor virksomhedsforståelse, og vi sørger derfor for at sætte vores kunder sammen med den relevante specialist indenfor 24 timer.   

Læs mere om os her.

Er du vores nye Juridiske Partner

Din baggrund som Juridisk Partner

Som juridisk partner hos LegalUp er du uddannet jurist (cand.jur) eller erhvervsjurist (cand.merc.jur) og har minimum 3 års erhvervserfaring indenfor ét eller flere af nedenstående områder.

Vi forestiller os, at du evt. i forvejen arbejder som konsulent eller freelancer, sidder i en fuldtids- eller deltidsstilling, eller er pensioneret, og har lyst til at bijobbe med spændende juridiske opgaver indenfor det område, dit juridiske hjerte banker for samt tage del i et nyt, innovativt juridisk koncept i den juridiske branche.

Honorar og Opgaver

Hos LegalUp har vi droppet den klassiske timeprismodel, og har i stedet faste priser på enhver opgave. Som juridisk partner hos os modtager du derfor et fast defineret honorar pr. opgave. Du bestemmer selv hvor mange opgaver, du ønsker at løse indenfor dit specialeområde.

Vi har indarbejdet optimerede og automatiserede processer i vores systemer og arbejdsgange, sådan din arbejdstid ligeledes optimeres i forbindelse med opgaveløsningen.

Der vil ikke være tale om et ansættelsesforhold mellem dig og LegalUp, men et samarbejde, hvor du som CVR-registreret bliver juridisk partner med LegalUp. Du fakturerer derfor os efter udført opgave.

Du får direkte tilbud om at påtage dig en opgave hos LegalUp, sådan du ikke skal bruge tid på at “vinde” en opgave. Som juridisk partner hos LegalUp er vi i tæt dialog løbende og du er valgt på baggrund af dine kompetencer, person og virksomhedsforståelse, som naturligvis skal gå hånd i hånd med visionen i LegalUp. 

Forsikring

Dit erhvervsansvar er dækket under vores forsikring, som dækker op til 1 million kr. pr. sag.

Din person

Som person er du serviceminded og udadvendt. Du er grundig og dedikeret i dit arbejde, og foretrækker at arbejde selvstændigt.

Partneraftale 

Samarbejdet indgås efter en afholdt samtale, for at se om der er kemi mellem dig og os, og i så fald fremsendes en Partneraftale til underskrift.

Ansøg om at blive Juridisk Partner

Send dit CV og ansøgning til job@legalup.dk eller kontakt direktør Kristin Assaad på 71747974 hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.

Persondataret / GDPR

Hos LegalUp hjælper vi vores kunder med rådgivning og udarbejdelse af dokumenter indenfor GDPR, herunder privatlivspolitikker, databehandleraftaler mv.

HR-jura / Ansættelsesret

Vores kunder er små og mellemstore virksomheder, og vi hjælper derfor i høj grad med rådgivning i forbindelse med HR juridiske spørgsmål og udarbejdelse af ansættelseskontrakter mv.

Selskabsstiftelse og ændring

Hos LegalUp assisterer vi med at stifte og foretage ændringer i selskaber. Derudover rådgiver vi omkring selskabskonstruktioner mv.

Immaterielret

Hos LegalUp hjælper vi ligeledes med juridisk rådgivning indenfor det immaterielretlige område. 

Generel kontraktsret

Hos LegalUp rådgiver vi i stor grad indenfor diverse erhvervskontrakter, både i forbindelse med udarbejdelse og gennemlæsning af disse, blandt andre ejeraftaler, samarbejdsaftaler, købsaftaler mv.

Investeringsaftaler og Ejeraftaler

Vi søger Juridiske Partnere med erfaring og speciale i investeringsaftaler og ejeraftaler i den forbindelse. 

Markedsføringsret

Vi søger flere Juridiske Partnere med erfaring og speciale i markedsføringsret. 

1

LegalUp modtager opgaven

2

Vi uddeler den øjeblikkeligt

3

Du kan gå direkte til opgaven

4

Opgaven løses og du modtager honorar

Kontakt LegalUp