Erfarne jurister indenfor 24 timer

Nogle af vores tilfreds kunder

LegalUp søger løbende nye partnere

1

LegalUp modtager opgaven

2

Vi uddeler den direkte til dig

3

Du kan gå direkte til opgaven

4

Opgaven løses og du modtager honorar

Din baggrund som Juridisk Partner

Som juridisk partner hos LegalUp er du uddannet jurist (cand.jur) eller erhvervsjurist (cand.merc.jur) og har minimum 3 års erhvervserfaring indenfor ét eller flere af nedenstående områder.

Vi forestiller os, at du evt. i forvejen arbejder som konsulent eller freelancer, sidder i en fuldtids- eller deltidsstilling, eller er pensioneret, og har lyst til at bijobbe med spændende juridiske opgaver indenfor det område, dit juridiske hjerte banker for samt tage del i et nyt, innovativt juridisk koncept i den juridiske branche.

Honorar og Opgaver

Hos LegalUp har vi droppet den klassiske timeprismodel, og har i stedet faste priser på enhver opgave. Som juridisk partner hos os modtager du derfor et fast defineret honorar pr. opgave. Du bestemmer selv hvor mange opgaver, du ønsker at løse indenfor dit specialeområde.

Vi har indarbejdet optimerede og automatiserede processer i vores systemer og arbejdsgange, sådan din arbejdstid ligeledes optimeres i forbindelse med opgaveløsningen.

Der vil ikke være tale om et ansættelsesforhold mellem dig og LegalUp, men et samarbejde, hvor du som CVR-registreret bliver juridisk partner med LegalUp. Du fakturerer derfor os efter udført opgave.

Du får direkte tilbud om at påtage dig en opgave hos LegalUp, sådan du ikke skal bruge tid på at “vinde” en opgave. Som juridisk partner hos LegalUp er vi i tæt dialog løbende og du er valgt på baggrund af dine kompetencer, person og virksomhedsforståelse, som naturligvis skal gå hånd i hånd med visionen i LegalUp. 

Forsikring

Dit erhvervsansvar er dækket under vores forsikring, som dækker op til 1 million kr. pr. sag.

Din person

Som person er du serviceminded og udadvendt. Du er grundig og dedikeret i dit arbejde, og foretrækker at arbejde selvstændigt.

Partneraftale 

Samarbejdet indgås efter en afholdt samtale, for at se om der er kemi mellem dig og os, og i så fald fremsendes en Partneraftale til underskrift.

Ansøg om at blive Juridisk Partner

Send dit CV og ansøgning til job@legalup.dk eller kontakt direktør Kristin Assaad på 71747974 hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.

Persondataret / GDPR

Hos LegalUp hjælper vi vores kunder med rådgivning og udarbejdelse af dokumenter indenfor GDPR, herunder privatlivspolitikker, databehandleraftaler mv.

HR-jura / Ansættelsesret

Vores kunder er små og mellemstore virksomheder, og vi hjælper derfor i høj grad med rådgivning i forbindelse med HR juridiske spørgsmål og udarbejdelse af ansættelseskontrakter mv.

Selskabsstiftelse og ændring

Hos LegalUp assisterer vi med at stifte og foretage ændringer i selskaber. Derudover rådgiver vi omkring selskabskonstruktioner mv.

Immaterielret

Hos LegalUp hjælper vi ligeledes med juridisk rådgivning indenfor det immaterielretlige område. 

Generel kontraktsret

Hos LegalUp rådgiver vi i stor grad indenfor diverse erhvervskontrakter, både i forbindelse med udarbejdelse og gennemlæsning af disse, blandt andre ejeraftaler, samarbejdsaftaler, købsaftaler mv.

Investeringsaftaler og Ejeraftaler

Vi søger Juridiske Partnere med erfaring og speciale i investeringsaftaler og ejeraftaler i den forbindelse. 

Markedsføringsret

Vi søger flere Juridiske Partnere med erfaring og speciale i markedsføringsret.