FAQ

FAQ

Hvordan skiller LegalUp sig ud?

Hos LegalUp har vi droppet den sædvanelige timepris, og har i stedet et fastpriskoncept, hvor du betaler én fast fris pr. opgave. Det betyder, at du som klient ikke skal spekulere i, hvor mange timer en opgave tager, men at du har en fast pris at gå ud fra. Priserne vil altid fremgå af vores hjemmeside. Det er ligetil, gennemsigtigt og enkelt. Ligeledes tilbyder LegalUp juridisk rådgivning på abonnement målrettet små og mellemstore virksomheder, og dækker dermed virksomhedens juridiske behov for en fast lav pris om måneden. 

Er I dækket af en forsikring?

Al den rådgivning og opgaveløsning LegalUp påtager sig er ansvarsforsikret, hvilket som udgangspunkt indebærer, at et eventuelt erstatningsansvar, der måtte opstå som direkte følge af fejl eller mangler ved vores rådgivning, dækkes af vores ansvarsforsikring hos HDI Danmark. Se de forskellige summer beskrevet i vores handelsbetingelser.

Kan jeg få et fysisk møde?

LegalUp tilbyder altid et gratis uforpligtende møde – enten telefonisk, virtuelt eller fysisk i det omfang vi har mulighed for det på et af vores kontorer i hhv. Aalborg, København eller Aarhus. 

Hvilke områder kan I rådgive om?

Vi kan rådgive indenfor erhvervsretten, herunder mere konkret, kontraktudarbejdelse og gennemlæsning, selskabsstiftelse, ændring i selskab, personalejura  og GDPR dokumenter. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis din forespørgsel ligger indenfor et andet erhvervsretligt område. 

Er LegalUp et advokatfirma?

LegalUp er ikke et advokatfirma, men er stiftet og drevet af jurister og erhvervsjurister. LegalUp adskiller sig herved fra traditionelle advokatfirmaer i det omfang, at vi ikke kan føre retssager.

Hvordan kan LegalUp være så meget billigere?

LegalUp har gennem sin forretningsmodel og gennem det faktum at vi ikke er et advokatfirma med høje timepriser, mulighed for at prissætte meget lavere end de priser, man kender fra traditionelle advokatfirmaer. Vi har optimerede og automatiserede processer, som gør at vi kan bruge vores tid, hvor det alene er nødvendigt, samtidigt med, at vi ikke har fordyrende kontorer mv. som presser vores priser i vejret. Vores fysiske kontorer er dog alle placeret i flotte og centrale kontorfælleskaber. 

Hvilke abonnement typer tilbyder LegalUp?

LegalUp tilbyder to typer abonnementer:

  • StartUp til startup virksomheden, der skal til at oprette CVR eller er i startup-fasen. 
  • GrowUp til (startup) virksomheden, der skal til at værste både hvad enten det er ift. samarbejdspartnere, kapitalejere, ansatte mv. 

Se mere her.

Hvor længe er jeg bundet af et abonnement?

Vores abonnementer er uden binding, hvorfor du til enhver tid kan annullere et abonnement ved skriftlig henvendelse til os. Dit abonnement vil løbe måneden ud. 

Er jeres skabeloner udarbejdet af jurister?

Alle vores skabeloner er  udarbejdet af jurister. De er til enhver tid opdaterede, og vi står derfor inde for indholdet deri.

Bliver jeg automatisk tilmeldt et abonnement?

Nej, du bliver ikke automatisk tilmeldt et abonnement. For at tegne et abonnement ved LegalUp kræves der, at du giver fuld samtykke hertil og selv opretter dig via vores abonnementsside.

Hvordan tilmelder jeg mig et abonnement?

Du kan til enhver tid tilmelde dig det ønskede abonnement på: https://www.legalup.dk/abonnement/

Vil mit dokument være juridisk bindende, når jeg er færdig?

Alle dokumenter du modtager vil være klar til underskrift og juridisk gyldige. 

Kan jeg rette mit svar?

Vi sender altid et udkast af det udarbejdede, således du som kunde har mulighed for at gennemlæse og evt. kommentere på det før det endeligt fremsendes til dig eller til underskrift hos en part.

Kan det passe at dokumenterne har en fast pris?

Hos LegalUp har vi et fastpriskoncept, hvor du betaler én fast pris pr. opgave. Alle priser er derfor oplyst på forhånd. Du skal derfor ikke spekulere i, hvor meget tid vi bruger på at udarbejde din kontrakt eller andet. Det er ligetil, gennemsigtigt og enkelt.

Skal jeg rette dokumentet, når jeg modtager det?

Du vil modtage et udkast af de aftalte dokumenter, hvortil du har mulighed for at kommentere samt komme med eventuelle rettelser. Rettelserne foretages af LegalUp. Du vil derfor ikke selv skulle rette i dokumenterne, når du modtager dem.

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Såfremt du fortryder før LegalUp har påbegyndt eller færdiggjort opgaven, skal du blot gøre os opmærksom herpå, hvorefter du ikke vil blive opkrævet et beløb. Skulle du derimod fortryde dit køb efter opgaven er påbegyndt eller færdiggjort, forbeholder vi os retten til at sende en faktura på opgavens beløb helt eller delvist.