FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan skiller LegalUp sig ud?

LegalUp tilbyder juridisk rådgivning og opgaveløsning ligesom du måske kender det fra en advokat. Forskellen ligger bare i at vi gør det online og digitalt, til en fast og lavere pris og med en meget kortere sagsbehandlingstid. 

Derudover er vi ikke advokater, men erfarne og specialiserede jurister. 

 

Er I dækket af en forsikring?

Al den rådgivning og opgaveløsning LegalUp påtager sig er ansvarsforsikret, hvilket som udgangspunkt indebærer, at et eventuelt erstatningsansvar, der måtte opstå som direkte følge af fejl eller mangler ved vores rådgivning, dækkes af vores ansvarsforsikring hos HDI Danmark. 

Kan jeg få et fysisk møde?

LegalUp tilbyder ikke fysiske møder, men vi tilbyder derimod personlige virtuelle eller telefoniske møder. 

Hvilke områder kan I rådgive om?

Vi kan rådgive indenfor erhvervsretten, ansættelsesretten og GDPR. Det betyder i praksis at vi kan rådgive om blandt andet kontraktudarbejdelse og gennemlæsning, selskabsstiftelse, ændring i selskab, personalejura  og GDPR dokumenter. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis din forespørgsel ligger indenfor et andet erhvervsretligt område. 

Se alle vores ydelser her: https://www.legalup.dk/varer/ydelser/

Er LegalUp et advokatfirma?

LegalUp er ikke et advokatfirma, men en juridisk virksomhed, som tilbyder erfarne og specialiserede jurister og erhvervsjurister. Den grundlæggende forskel på en advokat og en jurist er, at juristen ikke kan føre retssager. Det er dog heller ikke en del af vores services eller relevant for den type services, vi tilbyder. 

Hvordan kan LegalUp være så meget billigere?

Hos LegalUp har vi optimerede og automatiserede processer, som gør at vi ikke bruger tid og timer på en masse manuelle processer, som flere traditionelle advokatfirmaer fortsat gør.

Derudover har vi gennem vores digitale forretningsmodel heller ikke behov for store og dyre kontorlokaler, som du skal være med til at finansiere.

Slutteligt har vi en mission som vi er tro mod. Og den er at gøre kompetent juridisk rådgivning let tilgængelig for små og mellemstore virksomheder. 

Skal man have et medlemskab for at benytte jer?

Nej. Du kan benytte os uanset om du har et medlemskab eller ej. Dog er der flere fordele ved at have et medlemskab, og dem kan du se her.

LegalUp tilbyder to typer abonnementer:

  • StartUp til startup virksomheden, der skal til at oprette CVR eller er i startup-fasen. 
  • GrowUp til (startup) virksomheden, der skal til at værste både hvad enten det er ift. samarbejdspartnere, kapitalejere, ansatte mv. 

Se mere her.

Hvor længe er jeg bundet af et medlemskab?

Vores medlemskaber er uden binding, hvorfor du til enhver tid kan annullere et medlemskab ved skriftlig henvendelse til os. Dit medlemskab vil løbe måneden ud. 

Er jeres rådgivning udført af jurister?

Ja. Al rådgivning og opgaveløsning udføres af vores tilknyttede jurister, som alle har speciale og stor erfaring i den sag, de bliver matchet med. Faktisk har vores jurister mere end 13 års erfaring i gennemsnit. 

Bliver jeg automatisk tilmeldt et medlemskab?

Nej, du bliver ikke automatisk tilmeldt et medlemskab. For at tegne et medlemskab ved LegalUp kræves der, at du giver fuld samtykke hertil og selv opretter dig via vores abonnementsside.

Hvordan tilmelder jeg mig et abonnement?

Du kan til enhver tid tilmelde dig det ønskede abonnement på: https://www.legalup.dk/abonnement/

Hvordan kommer jeg igang?

Hvis du har fundet den konkrete opgave, du skal have løst gennem vores side, så kan du blot bestille den med det samme. Herefter matches du med en nøje udvalgt og erfaren jurist indenfor 24 timer, som tager direkte kontakt til dig. 

Hvis du ikke er sikker på dit behov, så kan du altid kontakte os for at få en gratis juridisk vurdering og behovsafdækning. Herefter vil processen være som beskrevet ovenfor.