Om LegalUp

LegalUp er startet med det formål at gøre kompetent juridisk rådgivning let tilgængeligt for enhver virksomhed uanset størrelse og branche. LegalUp er stiftet af iværksætter og erhvervsjurist Kristin Assaad, der efter at have mødt tusindvis af iværksættere gennem en af hendes frivillige retshjælpe for iværksættere, blev klar over at de havde én ting til fælles når det kom til de juridiske udfordringer og opgaver, nemlig; hvordan de sikrer sig et stærkt juridisk fundament i deres virksomhed, når valget står mellem en uoverskuelig advokatregning og lang sagsbehandlingstid eller på den anden side, en hurtig men utilstrækkelig gør-det-selv-løsning? Det mente Kristin ikke var en fair præmis, og har derfor med LegalUp skabt fremtidens juridiske løsning til iværksættere og virksomheder.

Med en kombination af digitale værktøjer, specialist-rådgivning on-demand og et fastpriskoncept i øjenhøjde, giver LegalUp enhver virksomhed den nødvendige juridiske hjælp efter behov. LegalUp hjælper virksomhed enten som enkeltopgave eller gennem et medlemskab, herunder vores abonnementsløsninger, som giver en række medlemsfordele.

LegalUp fungerer som et alternativ til det traditionelle advokatfirma til SMV virksomheder, som gennem dens mission gør juraen let tilgængelig for enhver størrelse virksomhed og budget uden at gå på kompromis med kvalitet eller den personlige relation og det at kunne levere et skræddersyet produkt tilpasset den enkelte.

LegalUp’s specialer er indenfor erhvervsjuraen, og ydelserne dækker blandt andet over selskabsstiftelse, kontraktudarbejdelse og gennemlæsning af diverse kontrakter, herunder ejeraftaler, ansættelseskontrakter, samarbejdsaftale osv., GDPR og generel juridisk rådgivning og opgaveløsning.

Alle vores ydelser kan findes her, tanken er ydelsen bestilles direkte, hvorefter en erfaren jurist sættes på opgaven indenfor 24 timer og løser den gennem personlig og konkret rådgivning. Læs mere om juristerne her