Om LegalUp 

LegalUp ApS er en erhvervsjuridisk virksomhed, som har speciale i selskabsstiftelse, kontrakt- og aftaleudarbejdelse, GDPR og juridisk rådgivning målrettet iværksættere, små og mellemstore virksomheder.

Vores mission er bringe juraen ned fra piedestalen, gøre den let tilgængelig og i øjenhøjde for enhver størrelse virksomhed, uanset deres stadie. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde en lang række juridiske ydelser, som imødekommer den enkelte virksomheds juridiske spørgsmål, hvor der samtidigt er skruet op for optimering af processer, kvalitet og eksekvering men skruet ned for det sædvanelige prisniveau, man kender fra advokatbranchen. 

LegalUp arbejder ud fra et fastpriskoncept, som betyder, at vores kunder ikke får nogle ubehagelige overraskelser med fakturaen. Vi har droppet den uoverskuelige timepris, og vores ydelser har derfor en fast pris uanset vores tidsforbrug på opgaven. Derudover er vores priser 60% lavere end de traditionelle advokathuse.

Vi har med vores meget lavere priser dog ikke sparet den personlige relation væk, hvilket er tilfældet på andre digitale platforme, hvorfor vi gør en dyd ud af at skabe en tæt relation med vores kunder, for at kunne tage en aktiv del i deres vækst og rejse samt levere de bedste og skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i deres virksomhed.

Med LegalUp ønsker vi at være en tæt sparringspartner og in-house jurist (out of house) for vores abonnenter, når behovet opstår. Find også den rette abonnementsløsning til din virksomhed.

LegalUp dækker hele Danmark med fysisk kontor i både Aalborg og København centrum. 

Kristin Assaad

“For mig er det vigtigt at juridisk rådgivning og opgaveløsning er let tilgængelig for enhver virksomhed, uanset deres størrelse og stadie. Den skal være i øjenhøjde, af høj kvalitet, og så skal prisen være overskuelig. Mine kerneværdier er blandt andre ordentlighed og loyalitet, og disse går vi i LegalUp ApS ikke på kompromis med.”

Kristin Assaad er uddannet Cand.merc.(jur) fra Aalborg Universitet. Hun er indehaver og erhvervsjurist hos LegalUp ApS, og har stor erfaring med juridisk rådgivning til iværksættere og virksomheder. Hendes specialer er erhvervsret, herunder blandt andet selskabsformer- og stiftelse, kontrakter, GDPR og juridisk rådgivning.

Siden 2014 har hun blandt andet beskæftiget sig med frivillig retshjælp, og siden 2015 stiftet og drevet sine egne retshjælpsorganisationer, herunder blandt andre Iværksætterretshjælpen, som ligger i både Aalborg og København. Endvidere har hun erhvervserfaring fra at have siddet i større internationale virksomheder, hvor hun har været en del at de juridiske teams.

Kristin sidder ydermere i flere bestyrelser og advisory boards, og er ligeledes mentor ved AAU Mentor Board.

Kristin Assaad har særligt udmærket sig ved at opnå følgende nomineringer:

  Legal 500 GC Powerlist Nordic Teams 2016

  Nomineret og finalist, Årets Nordjyde 2018

Mission

Værdiskabende løsninger skabt på baggrund af engagement, høj faglighed og forretningsforståelse. LegalUp ApS gør juridisk rådgivning let tilgængelig for alle små og mellemstore virksomheder. 

Vision

LegalUp ApS skal være små og mellemstore virksomheders foretrukne juridiske sparringspartner. 

Værdisæt

Vi stræber efter kvalitet, som ses i vores arbejde, ordentlighed i måden hvorpå vi udfører det og loyalitet og engagement gennem hele forløbet. 

LegalUp kan assistere dig med spørgsmål og rådgivning omkring en lang række juridiske opgaver.

LegalUp er stolt samarbejdspartner til:

Du har måske set os her: