Om LegalUp

LegalUp er en juridisk virksomhed, som hjælper virksomheder i alle størrelser med skræddersyet juridisk rådgivning og opgaveløsning til en fast pris. Og når vi skriver fast pris, så menes der en 100% fast og transparrent pris fra start. 

Virksomhedsjuridiske opgaver er en realitet for både små og store virksomheder. Det gælder både i forbindelse med opstart af virksomheden og den efterfølgende drift og vækst. LegalUp ønsker at være det juridiske sikkerhedsnet hele vejen igennem, hvorfor vi har lavet et let tilgængeligt juridisk koncept, der både tager højde for kvalitet, effektivitet og pris. 

Vi kan hjælpe din virksomhed enten som enkeltopgave uden et medlemskab eller gennem et af vores to abonnementsløsninger, StartUp og GrowUp, som begge giver en række medlemsfordele. 

LegalUp fungerer som et alternativ til det traditionelle advokatfirma, hvor vi gennem vores mission gør juraen lettere tilgængelig for enhver størrelse virksomhed og budget uden at gå på kompromis med den personlige relation og det at kunne levere et skræddersyet produkt af høj kvalitet. Det følte vi, at nutidens iværksættere og virksomheder manglede. 

Vores specialer dækker blandt andet selskabsstiftelse, kontraktudarbejdelse og gennemlæsning af diverse kontrakter, herunder ejeraftaler, ansættelseskontrakter, samarbejdsaftale osv., GDPR og generel juridisk rådgivning og opgaveløsning.

Alle vores ydelser kan findes her, og herinde finder du blot den opgave, du skal have hjælp til, bestiller den, og så er vi igang. 

Arbejdet udføres af uddannede jurister og erhvervsjurister med erfaring og speciale indenfor den opgave, du skal have løst. Med i den faste pris du betaler, er den nødvendige rådgivning inkluderet. Vores jurister og erhvervsjurister er både interne og eksterne, hvoraf sidstnævnte er nøje udvalgt som Juridiske Partnere, du kan læse mere om her.

Hos LegalUp betyder den personlige relation med vores kunder meget, hvorfor vi altid kan sætte et fysisk eller virtuelt møde op med dig fra vores kontorer i hhv. Aalborg, København eller Aarhus.

Vores rådgivning er dækket af en ansvarsforsikring. 

Kristin Assaad er uddannet Cand.merc.(jur) fra Aalborg Universitet. Hun er stifter og direktør hos LegalUp ApS, og har stor erfaring med juridisk rådgivning til iværksættere og virksomheder. Hendes specialer er blandt andre erhvervsret, herunder selskabsstiftelse, erhvervskontrakter, forhandling, GDPR og juridisk rådgivning. Derudover har hun en stor forretningsforståelse både på et strategisk, økonomisk plan.

Kristin er en ildsjæl og dybt engageret og passioneret i alt hvad hun kaster sig ud i. Siden 2014 har hun blandt andet beskæftiget sig med frivillig retshjælp, og siden 2015 stiftet og drevet sine egne retshjælpsorganisationer ved siden af sit dengang fuldtidsstudie, herunder Udlændingeretshjælpen og Iværksætterretshjælpen i både Aalborg og København.

Endvidere har hun national og international erhvervserfaring fra større virksomheder og koncerner, hvor hun har været en del at de juridiske teams.

Kristin sidder ydermere i flere bestyrelser og advisory boards. 

Hun har derudover særligt udmærket sig ved at opnå følgende milepæle gennem sin egen juridiske iværksætterejse:

Berlingske Talent 100, 2021

Nomineret og finalist, Kammaprisen, 2020

Medlem af Aalborg Iværksætterråd, 2020

Nomineret og finalist, Årets Nordjyde, 2018

Legal 500 GC Powerlist Nordic Teams, 2016

Vi er stolt samarbejdspartner til

Du har måske set LegalUp her..