Om LegalUp 

LegalUp er en erhvervsjuridisk virksomhed, som hjælper til små og mellemstore virksomheder med at have styr på det juridiske enten som enkeltopgave eller gennem en af vores tre abonnementsløsninger.

Vi er et alternativ til det traditionelle advokatfirma, og giver dig samme kvalitet og tryghed, hvorimod du betaler en brøkdel af hvad du ville betale hos en advokat. 

Vores områder dækker blandt andet selskabsstiftelse, kontrakt- og aftaleudarbejdelse, HR-jura, GDPR og generel juridisk rådgivning og opgaveløsning. Alle vores ydelser kan findes her.

Vores mission er at hive juraen ned fra piedestalen, gøre den let tilgængelig og i øjenhøjde for enhver type og størrelse virksomhed. LegalUp’s forretningskoncept bygger på gennemsigtighed, let tilgængelighed og den personlige relation.

Med vores innovative og digitale forretningsmodel kan vi tilbyde nærværende og høj faglig juridisk rådgivning og opgaveløsning til små og mellemstore virksomheder uden at de skal frygte dyre timepriser og uoverskuelige advokatregninger. 

Hos LegalUp har vi som en af de eneste juridiske virksomheder helt droppet det almindelige timepriskoncept, og arbejder alene ud fra et fastpriskoncept, som betyder, at alle opgaver har én fast pris, som kan ses her.

Arbejdet udføres af uddannede jurister og erhvervsjurister med erfaring og speciale indenfor den opgave, vores kunder skal have løst. Vores jurister er både interne og eksterne, hvoraf sidstnævnte er nøje udvalgt som Juridiske Partnere, du kan læse mere om her.

Find det rette abonnement til din virksomhed.

LegalUp servicerer virksomheder i hele Danmark med fysiske kontorer i hjertet af både Aalborg, København og Aarhus. 

Kristin Assaad

Stifter & direktør

“For mig er det vigtigt at juridisk rådgivning og opgaveløsning er let tilgængelig for enhver virksomhed, uanset deres størrelse og stadie. Den skal være i øjenhøjde, af høj kvalitet, og så skal prisen være overskuelig. Derfor er LegalUp’s kerneværdier ordentlighed, gennemsigtighed og loyalitet, og disse går vi ikke på kompromis med.”

Kristin Assaad er uddannet Cand.merc.(jur) fra Aalborg Universitet. Hun er stifter og direktør hos LegalUp ApS, og har stor erfaring med juridisk rådgivning til iværksættere og virksomheder. Hendes specialer er blandt andre erhvervsret, herunder selskabsstiftelse, erhvervskontrakter, forhandling, GDPR og juridisk rådgivning. Derudover har hun en stor forretningsforståelse både på et strategisk, økonomisk plan. 

Kristin er en ildsjæl og dybt engageret og passioneret i alt hvad hun kaster sig ud i. Siden 2014 har hun blandt andet beskæftiget sig med frivillig retshjælp, og siden 2015 stiftet og drevet sine egne retshjælpsorganisationer ved siden af sit dengang fuldtidsstudie, herunder Udlændingeretshjælpen og Iværksætterretshjælpen i både Aalborg og København.

Endvidere har hun national og international erhvervserfaring fra større virksomheder og koncerner, hvor hun har været en del at de juridiske teams.

Kristin sidder ydermere i flere bestyrelser og advisory boards, og er ligeledes mentor ved Aalborg Universitet.

Kristin Assaad har derudover særligt udmærket sig ved at opnå følgende nomineringer:

  Legal 500 GC Powerlist Nordic Teams 2016

  Nomineret og finalist, Årets Nordjyde 2018

Mission

Værdiskabende løsninger skabt på baggrund af engagement, høj faglighed og forretningsforståelse. LegalUp gør juridisk rådgivning let tilgængelig for alle små og mellemstore virksomheder. 

Vision

LegalUp vil være alle små og mellemstore virksomhedsjurist gennem vores abonnementsløsning.

Værdisæt

Vi stræber efter kvalitet, som ses i vores arbejde, ordentlighed i måden hvorpå vi udfører det og loyalitet og engagement gennem hele forløbet. 

LegalUp kan assistere dig med spørgsmål og rådgivning omkring en lang række juridiske opgaver.

Vi er stolt samarbejdspartner til

Du har måske set os her: