Priser

Gennemsigtige og faste priser

Uanset hvilken type eller størrelse virksomhed man er, er det altid vigtigt, at der foreligger et solidt juridisk fundament. Juraen er uundgåelig, når man starter eller driver virksomhed, og hos LegalUp mener vi ikke, at prisen skal være en afgørende faktor for at søge kompetent juridisk rådgivning hverken før, under eller efter man har stiftet selskab.

Derfor kan vi kombineret det bedste fra den traditionelle og digitale verden, som betyder, at vi kan hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres juridiske behov, hvor kvalitet og tryghed er i højsæde og prisen både overskuelig og gennemsigtig.  

Hos LegalUp har vi som nogen af de eneste helt droppet den traditionelle timepris-model, da vi mener, det giver mening, at kunne give en fast pris, som vores kunder kan forholde sig til. 

Vi kan hjælpe jer både som enkeltopgave eller gennem vores abonnementsløsninger. Priserne nedenfor illustrerer din pris uden abonnement samt med abonnement, såfremt du skal have lavet en opgave udover hvad der allerede er inkluderet i dit abonnement. 

Alle priser nedenfor er ex. moms og evt. gebyrer til erhvervsstyrelsen. 

Kontakt LegalUp ved spørgsmål om priser eller for et gratis uforpligtende møde. 

Se ydelser & priser