Sparring, rådgivning og opgaveløsning

LegalUp tilbyder juridisk rådgivning og opgaveløsning i forbindelse med din kommende eller allerede etablerede virksomhed. Vi tilbyder altid et gratis første møde, hvor vi sammen med dig klarlægger, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Herefter har vi faste lave priser på enten selskabsstiftelse, kontraktudarbejdelse eller juridisk rådgivning og opgaveløsning.

Læs mere

HR-Jura & Ansættelsesret

HR-juridisk rådgivning

Fra: 1.000,00 kr. Ekskl. moms

Book fra 30 minutter konkret HR-juridisk sparring og rådgivning her. Vores hold af HR-jurister kan hjælpe dig i alle tænkelige situationer indenfor ansættelsesretten. Hvorfor er HR-juridisk rådgivning vigtig i en virksomhed?  HR juridisk rådgivning er en uundværlig del af enhver virksomheds drift. Det er en kompleks disciplin, der kræver dyb forståelse for både menneskelige ressourcer [...]

Ændring I Selskab

Juridisk rådgivning (1 time)

2.000,00 kr. Ekskl. moms

Hos LegalUp kan du booke et juridisk sparrings- og rådgivningsmøde såfremt du har brug for et konkret svar på et juridisk spørgsmål.

Juridisk Rådgivning

Juridisk virksomhedstjek

6.000,00 kr. Ekskl. moms

Få en grundig juridisk gennemgang af din virksomhed af erfarne og specialiserede jurister.

Diverse Kontrakter & Aftaler

Kontraktgennemlæsning og feedback

Fra: 2.000,00 kr. Ekskl. moms

Har du en kontrakt, du gerne vil have et sæt juridiske øjne på, så kan du her angive hvor mange sider, det drejer sig om, og få en af vores erfarne jurister til at læse kontrakten igennem og give dig værdifuld feedback inden du underskriver.